Поштовани Председници локалних организација,

„Савез организација ампутираца Србије“ овим путем позива све локалне организације да размотре могућност учествовања на сусрету песника које су особе са ампутацијама. Сусрет је планиран за четвртак 30. 0ктобар 2014. године на простору ВИМИНАЦИУМ у близини Костолца.

АГЕНДА СУСРЕТА:
•    До  10,30 окупљање учесника,
•    Од  11,00 обилазак ВИМИНАЦИУМА
•    Од  14,30 сусрети песника  ресторан „КУМ“ 
•    По завретку сусрета заједничко дружење са ручком
•    Око 17,00 завршетак сусрета.

Свака локална организација може пријавити 4 своја члана за које Савез сноси трошкове пута и боравка.
Молим Вас да до 20. октобра 2014. године потврдите долазак својих чланова на ову активност. По пријему ваших пријава ће се извршити уплата путних трошкова према важећем правилнику. 10 литара горива за пређених 100 километара. Ако неко има трошкове аутопута нека наведе колико износе.

Молим Вас да до краја октобра утврдите један датум до краја године када би могли у својој средини организовати ВАШАР. Наведено је важно због дописа вашој локалној самоуправи да подржи вашу активност додатним средствима за организацију. Они који раније утврде поменути датум раније ће се са Савезом обратити локалној самоуправи. 
Покушајте телефоном контактирати наша удружења у вашем окружењу како се термини не би дуплирали и тако направили непотребну конкуренцију.

Поздрав и видимо се у ВИМИНАЦИУМУ

Золтан Молдваи
Председник „ Савеза организација ампутираца Србије “
Tермини одржавања „НОВОГ ВАШАРА У СРБИЈИ“